Optiek Oosterwolde

Zonnebrillen met of

zonder sterkte

Van hippe tot sportieve monturen

Een trendy zonnebril voor scherp zicht

Last van de zon? Een goede zonnebril is het hele jaar een onmisbaar item.

Niet alleen in de zomermaanden wanneer de zon zich volop laat zien. Ook bij een laagstaande winterzon is een goede zonnebril onmisbaar. Een zonnebril heeft glazen die UV-stralen blokkeren. Zonneglazen zijn er in verschillende tinten: bruin, groen, grijs of zelfs roze. Wat vind jij lekker kijken? Kom het zelf ervaren bij ons. Wist je dat onze spiegelglazen ook op sterkte verkrijgbaar zijn?

Jouw favoriete zonnebril op sterkte

Heb je een zonnebril op sterkte nodig? Bij Optiek Oosterwolde vind je populaire merken zoals Ray Ban, Komono en Esprit. Ons assortiment zonnebrillen zijn voorzien van gekleurde glazen met UV-bescherming.

Wist je dat je ook een zonnebril met gepolariseerde glazen kunt bestellen? Deze glazen nemen de schitteringen van bijvoorbeeld het wegdek en/of het water weg. Zorgen ervoor dat kleuren levensecht worden weergegeven en je ziet scherpte en diepte beter.

Na een nauwkeurige oogtest bestellen wij de juiste glazen en slijpen die in onze winkelwerkplaats in uw gekozen montuur. Bovendien kunnen wij deze glazen op sterkte ook aanbieden met een spiegelcoaching. Kom langs voor ons ruime aanbod in kleuren. 

Blog

Zonnebrillen lees er hier meer over.

Tips voor een goede zonnebril

Tips voor een goede zonnebril

Onze ogen zijn een uiterst belangrijk zintuig, waar we niet zuinig genoeg op kunnen zijn. Toch gaan de meeste Nederlanders ieder half jaar voor controle naar de tandarts en stellen we een oogonderzoek of een goede zonnebril graag even uit. Een goede zonnebril is zeker...

Lees meer
Charmant, Adlib, Elle en Esprit monturen weer aangevuld

Charmant, Adlib, Elle en Esprit monturen weer aangevuld

Eerder deze week al de BBIG-monturen, maar nu zijn ook de ⁣⁣𝐂𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐧𝐭, 𝐀𝐝𝐋𝐢 𝐛, 𝐄𝐬𝐩𝐫𝐢𝐭 𝐞𝐧 𝐄𝐥𝐥𝐞 monturen aangevuld. ⁣Voor heren, dames en uni.⁣⁣🤓⁣⁣𝘒𝘰𝘮𝘵 𝘶 𝘻𝘦 𝘰𝘰𝘬 𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘬𝘪𝘫𝘬𝘦𝘯? 𝘋𝘦 𝘬𝘰𝘧𝘧𝘪𝘦 𝘴𝘵𝘢𝘢𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘶...

Lees meer