Optiek Oosterwolde

Zonnebrillen met of

zonder sterkte

Van hippe tot sportieve monturen

Een trendy zonnebril voor scherp zicht

Last van de zon? Een goede zonnebril is het hele jaar een onmisbaar item.

Niet alleen in de zomermaanden wanneer de zon zich volop laat zien. Ook bij een laagstaande winterzon is een goede zonnebril onmisbaar. Een zonnebril heeft glazen die UV-stralen blokkeren. Zonneglazen zijn er in verschillende tinten: bruin, groen, grijs of zelfs roze. Wat vind jij lekker kijken? Kom het zelf ervaren bij ons. Wist je dat onze spiegelglazen ook op sterkte verkrijgbaar zijn?

Jouw favoriete zonnebril op sterkte

Heb je een zonnebril op sterkte nodig? Bij Optiek Oosterwolde vind je populaire merken zoals Ray Ban en Komono. Ons assortiment zonnebrillen zijn voorzien van gekleurde glazen met UV-bescherming.

Wist je dat je ook een zonnebril met gepolariseerde glazen kunt bestellen? Deze glazen nemen de schitteringen van bijvoorbeeld het wegdek en/of het water weg. Zorgen ervoor dat kleuren levensecht worden weergegeven en je ziet scherpte en diepte beter.

Na een nauwkeurige oogtest bestellen wij de juiste glazen en slijpen die in onze winkelwerkplaats in uw gekozen montuur. Bovendien kunnen wij deze glazen op sterkte ook aanbieden met een spiegelcoaching. Kom langs voor ons ruime aanbod in kleuren.

Blog

Zonnebrillen lees er hier meer over.

Tips & tricks om jouw glazen te onderhouden

Tips & tricks om jouw glazen te onderhouden

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van uw nieuwe bril. Net zoals andere gebruiksvoorwerpen, slijt een bril en de glazen hiervan op den duur. Helemaal voorkomen dat de glazen of het montuur beschadigen is helaas niet mogelijk. Voor langdurig plezier van...

Lees meer