Optiek Oosterwolde

Het juiste montuur

bij jou

DE BESTE BRIL VOOR JOU

Kies een montuur passend bij jouw gezicht

Een bril draag je meestal elke dag. Daarom is het wel zo prettig wanneer een bril goed zit en past bij je persoonlijkheid.

Optiek Oosterwolde heeft een gevarieerde brillencollectie van uiteenlopende merken. Silhouette, Charmant, Elle, Esprit, Ad Lib, Ray Ban, Bloomdale, Prodesign, Komono, WOOW en MonkeyGlasses zijn voorbeelden van merken die bij Optiek Oosterwolde te vinden zijn. Deze merken hebben een divers aanbod en bieden kwalitatief goede monturen.

Bekijk je pakket

Vergoeding van je bril

Ben jij aanvullend verzekerd? Met een aanvullende verzekering heb je vaak recht op een brilvergoeding. Afhankelijk van je pakket ontvang je jaarlijks of een keer in de twee of drie jaar een vergoeding voor een bril, contactlenzen, beeldschermbril of zonnebril op sterkte. Hoe hoog de vergoeding is, hangt af van je zorgverlening en je gekozen aanvullende verzekering.

Wist je dat wij als service ook de declaratie voor je in kunnen dienen, zo heb jij er geen werk van.

Blog

De nieuwste monturen

Tips & tricks om jouw glazen te onderhouden

Tips & tricks om jouw glazen te onderhouden

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van uw nieuwe bril. Net zoals andere gebruiksvoorwerpen, slijt een bril en de glazen hiervan op den duur. Helemaal voorkomen dat de glazen of het montuur beschadigen is helaas niet mogelijk. Voor langdurig plezier van...

Lees meer