Optiek Oosterwolde

Maak kennis

met ons

Voorstellen

Kim & Kirsten

Optiek Oosterwolde is al jaren jouw vertrouwde opticien in de regio. Sinds enkele jaren met Kim en Kirsten aan het roer.

Deze jonge, opgeleide opticiens helpen je graag aan een mooi montuur of passende contactlenzen. Klanttevredenheid is de belangrijkste doelstelling die zij nastreven. En dat merk je! Ongelimiteerde tijd en oprechte aandacht is waar de klanten van Optiek Oosterwolde de dames om prijzen. 

Wat betekent ongelimiteerde tijd en oprechte aandacht voor jou?

Bij Optiek Oosterwolde nemen we de tijd voor je. Het is onze missie om jou te begeleiden naar een optimaal zicht. Samen starten we de zoektocht naar een bril of contactlenzen die dit mogelijk maken. Mogen we je helpen?

Voorstellen

Kim & Kirsten

Optiek Oosterwolde is al jaren jouw vertrouwde opticien in de regio. Sinds enkele jaren met Kim en Kirsten aan het roer.

Deze jonge, opgeleide opticiens helpen je graag aan een mooi montuur of passende contactlenzen. Klanttevredenheid is de belangrijkste doelstelling die zij nastreven. En dat merk je. Ongelimiteerde tijd en oprechte aandacht is waar de klanten van Optiek Oosterwolde de dames om prijzen. 

Wat betekent ongelimiteerde tijd en oprechte aandacht voor jou?

Bij Optiek Oosterwolde nemen we de tijd voor je. Het is onze missie om jou te begeleiden naar een optimaal zicht. Samen starten we de zoektocht naar een bril of contactlenzen die dit mogelijk maken. 

Kim

{

Ik word ontzettend blij wanneer een klant een passend montuur heeft gevonden. Of dit nou stoer, minimalistisch of modern is. Als de klant er maar blij mee is. Ook het oplossen van een kijk probleem geeft veel voldoening!

Kirsten

{

We stellen onze monturencollectie zorgvuldig samen. Als we bij die brillen dan de juiste persoon en het juiste gezicht hebben gevonden, geeft dat zoveel energie!

Maak kennis met

Marieke

Sinds november 2020 is Marieke werkzaam bij Optiek Oosterwolde.
Marieke is druk bezig om de opleiding tot gediplomeerd opticien te halen. 

Als gastvrouw en styliste, helpt en adviseert zij klanten om een passend montuur te vinden. Daarnaast zorgt zij ervoor dat de winkel altijd strak en schoon is.
Ook in de werkplaats is ze helemaal op haar plek en vindt ze het altijd een mooie uitdaging om elke klant zo goed mogelijk te adviseren. 

Werken in een échte speciaal zaak, zoals Marieke het noemt, geeft veel voldoening. Klanttevredenheid is onze belangrijkste doelstelling en die streven we elke dag naar.

We hopen u snel te mogen begroeten en van dienst te kunnen zijn!

 

Kom langs bij ons op locatie

We verwelkomen u graag in onze optiek! Wilt u uw ogen laten meten? Maak dan van tevoren een afspraak. Om onze monturen te bekijken bent u altijd welkom.

Oogtest